Fakulteti i Turizmit dhe Ambientit

Flamur Salihu, PhD Cand.
Dekan,
Fakulteti i Turizmit dhe Ambientit

Orari i ligjëratave
• Orari i provimeve
• Pasqyra e Programit

    Notification

Përfaqësues të UShAF morën pjesë në Konferencën “Inovacioni për një të Ardhme të Qëndrueshme”

Në kuadër të Projektit “Creating Theory to Practice Centers for Innovation and Employment”, Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari dhe Prorektori për Marrëdhënie Ndërkombëtare, Prof. Dr. Bujar Pira, së bashku me disa studentë të UShAF, morën pjesë në Konferencën e Inovacionit me titull “Inovacioni për një të […]

Punëtori në dizajnimin e produkteve nga studentët e Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit

Studentët e Arkitekturës së Interierit dhe Dizajnit të Mobileve realizuan Punëtori në Universitet, në kuadër të lëndës ‘’Dizajni i Produktit’’. Punëtoria ka për qëllim krijimin dhe dizajnimin e produkteve inovative dhe multifunksionale në mobileri. Në Punëtori, morën pjesë rreth 80 studentë, të cilët bënë dizajnimin e disa produkteve së bashku me profesorin e lëndës, Florit […]

UShAF dhe Kompania “Ciao Berto”, hynë në Marrëveshje Bashkëpunimi

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari priti sot në takim drejtor i marketingut dhe shitjes të Kompanisë “Ciao Berto”, z. Ardian Thaçi me ç’rast nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi për punë praktike të studentëve. Rektori Bajraktari dhe z. Thaçi biseduan për mënyrën më të mirë të realizimit të kësaj Marrëveshje, […]

Urimi i Rektorit për fillimin e muajit të Ramazanit

Të nderuar besimtarë myslimanë, Nesër fillon muaji i shenjtë i Ramazanit, prandaj uroj që të keniagjërim të lehtë dhe lumturi e harmoni në familjet tuaja, midis nesh dhe kudo në botë! This post is also available in: English

Studentë në vit

This post is also available in: English