Home    Blog   FAQ    Kontakt

200super-umzug-logo

Hotline: +4176 689 22 12

LAJMET E FUNDIT

18
Kor
Njoftim

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), ju njofton se këtë vit akademik konkursi për studentë të rinjë për vitin akademik 2021/22, do të hapet gjatë muajit gusht ose shtator.

Posted in: Fakulteti i Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit, Fakulteti i Inxhinierisë dhe Informatikë, Fakulteti i Menaxhimit, Fakulteti i Turizmit dhe Mjedisit,
07
Kor
Irena Toma dhe pikturat e saj në tregun ndërkombëtar

Pikturat e Irena Toma kanë arritur të depërtojnë edhe në tregun ndërkombëtar, me një numër të kënaqshëm të pikturave të shitura.

Posted in: Fakulteti i Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit, Fakulteti i Inxhinierisë dhe Informatikë, Fakulteti i Menaxhimit, Fakulteti i Turizmit dhe Mjedisit,
06
Kor
Marrëveshje Bashkëpunimi mes UShAF dhe EFD

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari dhe pronari i Kompanisë “EFD”, Drilon Rexhepi, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi për të realizuar punën praktike të studentëve.

Posted in: Fakulteti i Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit, Fakulteti i Inxhinierisë dhe Informatikë, Fakulteti i Menaxhimit, Fakulteti i Turizmit dhe Mjedisit,

UNIVERSITETI I SHKENCAVE TË APLIKUARA NË FERIZAJ - ARRITJET

Disa statistika rreth Universitetit 

Vite Traditë
m² Objekt
Studentë
Staf Akademik

QËNDRO I INFORMUAR ME NE

Regjistrohu tani për të marrë informatat javore, materiale edukative, kurse të reja, postime interesante, libra të njohura dhe shumë më shumë!

Adresa juaj e e-mailit
Please wait...

PROGRAMET MË TË KËRKUAR

[stm_featured_products meta_key=”category” category_id=”fakulteti-i-arkitektures-dizajnit-dhe-teknologjise-se-drurit” per_row=”4″ order=”ASC” orderby=”title” show_price=”” hide_price=”true” hide_rating=”true” hide_comments=”true”]

VIDEO

PARTNERËT TANË