Program Staff – Industrial Management – Bachelor

Academic Staff

Teacher table in the curriculum:
Industrial management

Nr.

FT/PT Name and Surname

Qualification

Academic Title

1

FT

Bujar Pira

Dr.

Profesor

2

FT

Ibrahim Cunaku

Dr.

Profesor

3

FT

Milihate Aliu

Dr.

Prof. Asoc.

4

FT

Afrim Loku

Dr.

Prof. Asoc.

5

PT

Ferit Idrizi

Dr.

Prof. Asoc.

6

FT

Bislim Lekiqi

Dr.

Prof. Ass.

7

FT

Sokol Krasniqi

Dr.

Prof. Ass.

8

FT

Muhamet Ymeri

Dr

Prof. Ass.

9

FT

Aziz Rexhepi

Dr.

Prof. Ass.

10

FT

Valdete Loku

Dr.

Prof. Ass.

11

FT

Bashkim Musliu

Dr.

Prof. Ass.

12

FT

Ismajl Mehmeti

Dr.

Prof. Ass.

13

FT

Bashkim Qerkini

Dr.

Prof. Ass.

14

FT

Fatmir Çerkini

Mr. Sc.

Lecturer

15

FT

Binaze Jashari

Mr. Sc.

Lecturer

16

FT

Ismet Malsiu

Mr. Sc.

Lecturer

17

FT

Flamur Salihu

MSc.

Lecturer

18

FT

Arta Jashari

MSc

Lecturer

19

PT

Sejdi Hoxha

MSc

Lecturer

20

FT

Leonora Haliti Rudhani

MSc.

Ligjërues

21

FT

Florit Hoxha

MSc.

Ligjërues

22

FT

Feride Qerolli

MSc.

Ligjërues

23

VT

Hazir Gashi

MSc.

Ligjërues

24

VT

Gazmend Hoxha

MSc

Ligjërues

25

VT

Artan Veseli

MSc.

Ligjërues

26

VT

Berbuqe Bucaliu

MSc.

Ligjërues

27

VT

Mefail Zylbehari

MSc.

Ligjërues

28

VT

Etleva Blakaj

MSc.

Ligjërues

29

VT

Naim Ostergllava

MSc.

Ligjërues

UShAF me plane për projekte të reja

Në kuadër të planifikimit të projekteve të reja në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Rektori i UShAF, Prof. Dr. Agron Bajraktari priti në takim përfaqësuesit e Aligning Education for Employment (ALLED2), znj. Evka Heder, udhëheqëse e projektit dhe z. Anton Gojani, koordinator për sigurim të cilësisë. This post is also available in: […]

This post is also available in: Albanian