Program Staff – Industrial Engineering with Informatics – Bachelor

Program Staff

Teacher table in the curriculum:
Industrial Engineering with Informatics – Bachelor

No. FT/PT Name and Surname Qualification Academic title
1. FT Ibrahim Çunaku Dr. Sc Profesor
2. FT Bujar Pira Dr. Sc Profesor
3. FT Milihate Aliu Dr. Sc Prof. as
4. FT Valdete Loku Dr. Sc Prof. as
5. FT Bashkim Çerkini Dr. Sc Prof. as
6. FT Dhurate Hyseni Dr. Sc Prof. as
7. FT Muhamet Ymeri Dr. Sc Prof. as
8. FT Sejdi Hoxha Dr. Sc Prof. as
9. FT Riad Ramadani Dr. Sc Prof. as
10. FT Binaze Jashari Mr. Sc Lecturer
11. FT Fatmir Çerkini Mr. Sc Lecturer
12. FT Ismet Malsiu Mr. Sc Lecturer
13. FT Halit Mehmeti Inxh. Dipl. Lecturer
14. FT Flamur Salihu MSc (PhD. C.) Lecturer
15. FT Ganimete Heta MSc (PhD. C.) Technician
16. FT Anylë Shala MSc. Lecturer
UShAF me plane për projekte të reja

Në kuadër të planifikimit të projekteve të reja në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Rektori i UShAF, Prof. Dr. Agron Bajraktari priti në takim përfaqësuesit e Aligning Education for Employment (ALLED2), znj. Evka Heder, udhëheqëse e projektit dhe z. Anton Gojani, koordinator për sigurim të cilësisë. This post is also available in: […]

This post is also available in: Albanian