Program Staff – Engineering and Informatics – Master

Program Staff

Teacher table in the curriculum:
Engineering and Informatics – Master

No. FT/PT Name and Surname Qualification Academic Title
1. FT Agron Bajraktari Dr. Sc Professor
2. FT Ibrahim Çunaku Dr. Sc Professor
3. FT Bujar Pira Dr. Sc Professor
4. FT Milihate Aliu Dr. Sc  Prof. Ass.
5. FT Bashkim Çerkini Dr. Sc  Prof. Ass.
6. FT Bashkim Mustafa Dr. Sc  Prof. Ass.
7. FT Riad Ramadani Dr. Sc  Prof. Ass.
8. FT Bislim Lekiqi Dr. Sc  Prof. Ass.
9. FT Afrim Loku Dr. Sc  Prof. Ass.
10. FT Rrahim Sejdiu Dr. Sc Prof. Ass.
11. FT Sokol Krasniqi Dr. Sc Prof. as
12. FT Fatmir Çerkini Mr. Sc Lecturer
UShAF me plane për projekte të reja

Në kuadër të planifikimit të projekteve të reja në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Rektori i UShAF, Prof. Dr. Agron Bajraktari priti në takim përfaqësuesit e Aligning Education for Employment (ALLED2), znj. Evka Heder, udhëheqëse e projektit dhe z. Anton Gojani, koordinator për sigurim të cilësisë. This post is also available in: […]

This post is also available in: Albanian