Stafi i Programit – Dizajn Grafik dhe Multimedia

Stafi Akademik

Tabela e mësimdhënësve në programin e sudimit:
Dizajn Grafik dhe Multimedia – Baçelor

 

No Emri dhe Mbiemri Kualifikimi Thirrja akademike
1. Mirsad Lushtaku M. A. Prof.
2. Bardhyl Bejtullahu M. A. Prof. Asoc.
3. Bashkim Musliu Dr. Sc. Prof. As.
4. Florit Hoxha  PhD C. Prof. As.
5. Lejla Ibrahimi PhD C. Prof. As.
6. Arben Tërstena Dr. Sc. Prof. As.
7. Arta Jashari Dr. Sc. Prof. As.
8. Agim Thaçi Dr. Sc. Prof. As.
9. Anylë Shala MSc. Lecturer
10. Etleva Blakaj PhD. C. Lecturer
11. Faton Spahiu PhD. C. Lecturer

 

Njotim për fillimin e vitit të ri akademik 2022/2023

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), njofton të gjithë studentët se nesër, me datë 03.10.2022 (e hënë), fillon viti i ri akademik 2022/2023. This post is also available in: English

This post is also available in: English