Program Staff – Interior Architecture and Furniture Design – Bachelor

Program Staff

Staff table in the curriculum:
Architecture of Interior and Furniture Design – Bachelor

No. FT/PT Name and surname Qualification

Academic Call

1. FT Agron Bajraktari Dr. Sc Professor
2. FT Sulejman Meta Dr. Sc Professor
3. FT Muhamet Ymeri Dr. Sc Prof. Ass
4. FT Bashkim Thaqi Dr. Sc Prof. Ass
5. FT Rrahim Sejdiu Dr. Sc Prof. Ass
6. FT Ramadan Topuzi Dr. Sc Prof. Ass
7. FT Bislim Lekiqi Dr. Sc Prof. Ass
8. PT Kushtrim Cukaj PhD. C. Lecturer
9. FT Afrim Loku Dr. Asoc. Prof.
10. FT Lejla Ibrahimi PhD. C. Lecturer
11. FT Ismajl Mehmeti Dr. Prof. Ass
12. FT Bujar Jashari PhD. C. Lecturer
13. FT Bashkim Musliu Dr. Prof. Ass
14. FT Florit Hoxha PhD. C. Lecturer
15. FT Anylë Shala MSc. Lecturer
16. FT Etlevë Blaka PhD. C. Lecturer
17. FT Lulzim Idrizi PhD. C. Lecturer
UShAF me plane për projekte të reja

Në kuadër të planifikimit të projekteve të reja në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Rektori i UShAF, Prof. Dr. Agron Bajraktari priti në takim përfaqësuesit e Aligning Education for Employment (ALLED2), znj. Evka Heder, udhëheqëse e projektit dhe z. Anton Gojani, koordinator për sigurim të cilësisë. This post is also available in: […]

This post is also available in: Albanian