Stafi i Programit – Arkitektura e Interierit dhe Dizajni i Mobileve

Stafi i Programit

Tabela e mësimdhënësve në programin e sudimit:
Arkitektura e Interierit dhe Dizajni i Mobilieve – Bachelor

Nr.

FT/

PT

Emri dhe mbiemri Kualifikimi Titulli akademik
1. FT Agron Bajraktari Dr. Sc Profesor
2. FT Sulejman Meta Dr. Sc Profesor
3. FT Muhamet Ymeri Dr. Sc Prof. Ass
4. FT Bashkim Thaqi Dr. Sc Prof. Ass
5. FT Rrahim Sejdiu Dr. Sc Prof. Ass
6. FT Ramadan Topuzi Dr. Sc Prof. Ass
7. FT Bislim Lekiqi Dr. Sc Prof. Ass
8. PT Kushtrim Cukaj PhD. C. Ligjërues
9. FT Afrim Loku Dr. Asoc. Profesor
10. FT Lejla Ibrahimi PhD. C. Ligjërues
11. FT Ismajl Mehmeti Dr. As. Profesor
12. FT Bujar Jashari PhD. C. Ligjërues
13. FT Bashkim Musliu Dr. Prof. Ass
14. FT Florit Hoxha PhD. C. Ligjërues
15. FT Anylë Shala MSc. Ligjërues
16. FT Etlevë Blaka PhD. C. Ligjërues
17. FT Lulzim Idrizi PhD. C. Ligjërues
Vendimi për ndarjen e bursave të vitit akademik 2021/2022

Vendimi për ndarjen e bursave të vitit akademik 2021/2022 This post is also available in: English

This post is also available in: English