Program Staff – Architecture and Interior Design with Wood Products – Master

Program Staff

Staff table in the curriculum:
Architecture and Interior Design with Wood Products – Master

No. FT/PT Name and surname Qualification Academic Call
1. FT Agron Bajraktari Dr. Sc Professor
2. FT Sulejman Meta Dr. Sc Professor
3. FT Muhamet Ymeri Dr. Sc Prof. Ass.
4. FT Bashkim Thaqi Dr. Sc Prof. Ass.
5. FT Rrahim Sejdiu Dr. Sc Prof. Ass.
6. FT Ramadan Topuzi Dr. Sc Prof. Ass.
7. FT Bislim Lekiqi Dr. Sc Prof. Ass.
8. FT Afrim Loku Dr. Prof. Asoc
9. FT Lejla Ibrahimi PhD. C. Lecturer
10. FT Bujar Jashari PhD. C. Lecturer
11. FT Florit Hoxha PhD. C. Lecturer
12. FT Anylë Shala MSc. Lecturer
13. FT Etlevë Blaka PhD. C. Lecturer
14. FT Lulzim Idrizi PhD. C. Lecturer
15. FT Sokol Krasniqi Dr.sc. Prof. Ass.
16. FT Leonora Rudhani Dr. Sc. Lecturer
17. FT Feride Qorrolli Mr. Sc. Lecturerc
18. FT Fakije Zejnullahu Dr. Sc. Prof. Ass.
19. FT Aziz Rexepi Dr. Sc. Prof. Ass,

 

UShAF me plane për projekte të reja

Në kuadër të planifikimit të projekteve të reja në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Rektori i UShAF, Prof. Dr. Agron Bajraktari priti në takim përfaqësuesit e Aligning Education for Employment (ALLED2), znj. Evka Heder, udhëheqëse e projektit dhe z. Anton Gojani, koordinator për sigurim të cilësisë. This post is also available in: […]

This post is also available in: Albanian