Senati

i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj

Senati i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj

agron B

Prof. Dr. Agron Bajraktari

Rektor - Kryesues i Senatit
BujarPira

Prof. Dr. Bujar Pira

Prorektor për Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Sigurim të Cilësisë - Anëtar i Senatit
arben-terstena

Prof. As. Dr. Arben Tërstena

Prorektor për Buxhet, Financa dhe Infrastrukturë - Anëtar i Senatit
bashkim-cerkini

Prof. As. Dr. Bashkim Çerkini

Dekan i Fakultetit të Inxhinierisë dhe Informatikës - Anëtar i Senatit
bujar-jashari

Ligj. Bujar Jashari

Dekan i Fakultetit të Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit - Anëtar i Senatit
Etleva blakaj

Lekt. MSc. Etleva Blakaj

Anëtare e Senatit
Fakije zejnullahu

Prof. As. Dr. Fakije Zejnullahu

Prorektore për Digjitalizim, Inovacion dhe Teknologji të Informacionit - Anëtare e Senatit
FerideQorrolli

MSc. Feride Qorrolli - Lubishtani

Anëtare e Senatit
Flamur-salihu

Mr. Sc. Flamur Salihu

Prorektor për Bashkëpunim me Industri, Punë Praktike dhe Aktivitete Komerciale - Anëtar i Senatit
florit Hoxha kuti

Ligj. M. A. Florit Hoxha

Dekan i Fakultetit të Arteve të Aplikuara - Anëtar i Senatit
mimoza zhubi

Prof. As. Dr. Mimoza Zhubi

Anëtare e Senatit
Petrit Hasanaj

Prof. As. Dr. Petrit Hasanaj

Dekan i Fakultetit të Turizmit dhe Ambientit - Anëtar i Senatit
Rrahim-Sejdiu-Photo

Prof. As. Dr. Rrahim Sejdiu

Prorektor për Mësim, Shkencë dhe Çështje Studentore - Anëtar i Senatit
300x300-124x108

Samir Selmani

Anëtar i Senatit
sokol-krasniqi

Prof. As. Sokol Krasniqi

Anëtar i Senatit - Dekan i Fakultetit të Menaxhimit

This post is also available in: English