Academic Staff – Faculty of Engineering and Informatics

Academic Staff

The regular academic staff in FEI is qualified and consists of professors, associate professors, assistant professors, lecturers, graduate engineers who carry the development and implementation of the program.

No. Name and Surname Qualification Academic call
1. Ibrahim Çunaku Dr. Sc. Prof.
2. Bujar Pira  Dr. Sc. Prof.
3. Milihate Aliu  Dr. Sc. Prof. Asoc.
4. Bashkim Çerkini Dr. Sc. Prof. Ass.
5. Valdete Loku Dr. Sc. Prof. Ass.
6. Fakije Zejnullahu Dr. Sc. Prof. Ass.
7. Dhuratë Hoxha Dr. Sc. Prof. Ass.
8. Binaze Jashari Mr. Sc. Lecturer
9. Fatmir Çerkini Mr. Sc. Lecturer
10. Ismet Malsiu Mr. Sc. Lecturer
11. Halit Mehmeti Ing. Dipl. Lecturer
12. Flamur Salihu MSc. (PhD C.) Lecturer
UShAF me plane për projekte të reja

Në kuadër të planifikimit të projekteve të reja në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Rektori i UShAF, Prof. Dr. Agron Bajraktari priti në takim përfaqësuesit e Aligning Education for Employment (ALLED2), znj. Evka Heder, udhëheqëse e projektit dhe z. Anton Gojani, koordinator për sigurim të cilësisë. This post is also available in: […]

This post is also available in: Albanian