Academic Staff – Faculty of Architecture, Design and Wood Technology

Academic Staff

The regular academic staff at FADTD is qualified and consists of professors, associate professors, assistant professors, lecturers, graduate engineers who carry out the development and implementation of the program.

No.

Name and surname

Qualification

Academic Call

1. Agron Bajraktari Dr. Sc. Prof.
2. Sulejman Meta Dr. Sc. Prof.
3. Muhamet Ymeri Dr. Sc. Prof. Ass.
4. Bashkim Thaqi Dr. Sc. Prof. Ass.
5. Rrahim Sejdiu Dr. Sc. Prof. Ass.
6. Ramadan Topuzi Dr. Sc. Prof. as
7. Kushtrim Cukaj MSc. (PhD C.) Lec.
8.

Lulzim Idrizi

MSc. (PhD C.)

Lec.

9.

Feride Qorrolli

MSc.

Lec.

10. Florit Hoxha M.A. (PhD C.)

Lec.

UShAF me plane për projekte të reja

Në kuadër të planifikimit të projekteve të reja në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Rektori i UShAF, Prof. Dr. Agron Bajraktari priti në takim përfaqësuesit e Aligning Education for Employment (ALLED2), znj. Evka Heder, udhëheqëse e projektit dhe z. Anton Gojani, koordinator për sigurim të cilësisë.