Rregullore

LAJMËRIM

Lajmërohen studentët që ende nuk i kanë marrë ID kartelat, se me datë 03.02.2021 (e Enjte) mund t’i tërheqin ato në Amfiteatrin “Hyzri Beqiri – Varoshi” (Amfiteatri i Madh). Tërheqja e ID kartelave do të bëhet duke respektuar vendimin e Qeverisë së Kosovës, si dhe rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) […]

This post is also available in: English