Planprogrami dhe Syllabuset – Menaxhimi dhe Inovacioni në Turizëm – Master

Planprogrami dhe Syllabuset

Orari i provimeve Bachelor dhe Master për vitin akademik 2020/2021 – Afati i Prillit 2021

Lajmërohen studentët në studimet Bachelor dhe Master, se Senati i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) ka vendosur që të mbahet afati i Prillit 2021. This post is also available in: English

This post is also available in: English