Curriculum and Syllabuses – Graphic Design and Multimedia – Bachelor

Curriculum and Syllabus 

Graphic Design and Multimedia

Year I

 

Semester I

 

No.

M/O

Subjects

Hrs/week

ECTS

1

M

The basics of design

4

6

2

M

Drawing I

4

6

3

M

Art history

4

6

4

M

Academic Skills

4

6

5

M

Typography I

4

6

Semester II

 

1

M

Typography II

4

6

2

M

Drawing II

4

6

3

M

Marketing

4

6

4

M

Multimedia I

4

6

5

M

Illustration

2

3

6

M

Painting

2

3

Year II

 

Semester III

 

No.

M/O

Subjects

Hrs/week

ECTS 

1

M

Advertising Graphic I

4

6

2

M

Multimedia II

4

6

3

M

Photo editing I

4

6

4

M

Vector Graphics

4

6

5

M

English Language I

4

3

6

M

Project Management

4

3

Semester IV

 

1

M

Advertising Graphic II

4

6

2

M

Book Layout I

4

6

3

M

Photography I

4

6

4

M

Entrepreneurship

4

6

5

O

English Language II

2

3

6

O

German Language I

2

3

7

O

Photoediting II

2

3

Year III

 

Semester V

 

No.

M/O

Subjects

Hrs/week

ECTS

1

M

Photography II

4

6

2

M

Book Layout II

4

6

3

M

Digital Layout

4

6

4

M

Basics on web design

4

6

5

M

Graphics

2

3

6

M

Preparation for Press

2

3

Semester VI

 

1

M

Internship

4

10

2

M

Project

4

10

3

M

Establishing products and prices

4

4

4

O

German Language II

2

3

5

O

Calligraphy

2

3

6

O

Graphic Communication

2

3

UShAF me plane për projekte të reja

Në kuadër të planifikimit të projekteve të reja në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Rektori i UShAF, Prof. Dr. Agron Bajraktari priti në takim përfaqësuesit e Aligning Education for Employment (ALLED2), znj. Evka Heder, udhëheqëse e projektit dhe z. Anton Gojani, koordinator për sigurim të cilësisë. This post is also available in: […]

This post is also available in: Albanian