Të nderuar studentë dhe mësëimdhënës të Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), pas vendimit të Qeverisë së Kosovës dhe njoftimit për pezullim të afatit të provimeve të shtatorit deri me 26 shtator 2021, ju njoftojmë se nga data 27 shtator 2021 (e Hënë), fillon mbajtja e provimeve.

Bashkëngjitur gjeni orarin e ri të provimeve.

Orari i provimeve Bachelor dhe Master për vitin akademik 2020/2021 – Afati i Shtator 2021

Bachelor:

– Arkitekturë e Interierit dhe Dizajn i Mobileve

– Dizajni dhe Konstruksionet e Produkteve të Drurit

– Menaxhment i Turizmit dhe Hotelerisë

– Dizajni Grafik dhe Multimedia

– Inxhinieri Industriale me Informatikë

– Menaxhment Industrial

Master

– Menaxhmi dhe Inovacioni në Turizëm

– Inxhinieria dhe Informatika

– Arkitektura dhe Dizajni i Interierit me Prodhime nga Druri