Të nderuar studentë dhe mësimdhënës të Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës, ju njoftojmë se shtyhen të gjitha provimet e parapara për afatin e shtatorit, deri më 26 shtator 2021.

Për informata të mëtutjeshme, ju njoftojmë me kohë. njoftim të ri.