Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), se sipas Kalendarit të Festave Zyrtare, për nderë të Festës së Pashkëve Ortodokse, me datë 25.04.2022 (e Hënë) do të jetë ditë pushimi.