Lajmërohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), se sipas Kalendarit të Festave Zyrtare, për nderë të Festës së Krishtlindjeve Ortodokse, me datën 07.01.2022 (e Premte) do të jetë ditë pushimi.