Lajmërohen organizatat studentore që garojnë për zgjedhjet studentore 2020 në UShAF dhe të interesuarit tjerë se aplikimi i vëzhguesëve për vëzhgimin e procesit zgjedhor në zgjedhjet studentore 2020, bëhet me datën 11.06.2020 nga ora 08.00 deri në orën 15.00. Shkarko lajmërimin

Kryesues i KQZ-së
Armend Hysa