Lajmërohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), se sipas Kalendarit të Festave Zyrtare, për nderë të Festës së 9 Majit – Ditës së Evropës, me datë 10 Maj 2021 (e hënë) dhe për nderë të Festës së Bajramit të Madh, me datë 13 Maj 2021 (e enjte), do të jetë ditë pushimi.