Lajmërohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), se sipas Kalendarit të Festave Zyrtare, për nderë të Ditës së Pavarsisë së Kosovës, me datë 17.02.2022 (e Enjte), do të jetë ditë pushimi.