Fakulteti i Arkitekturës

M. A. Florit Hoxha
Dekan i Fakultetit të Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit

Orari i ligjëratave
• Orari i provimeve
• Pasqyra e Programit
  • Studente aktiv
  • Student jo aktiv

    Njoftime

Vendimi për ndarjen e bursave të vitit akademik 2021/2022

Vendimi për ndarjen e bursave të vitit akademik 2021/2022

Rektori Bajraktari uron të gjithë shqiptarët për festën e 28 Nëntorit

Nëntori është muaj i festave të mëdha, është muaji i Shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, i ditëlindjes së Komandantit Adem Jashari dhe i daljes në skenë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Studentë në vit