Fakulteti i Arteve të Aplikuara

Fakulteti i Arteve të Aplikuara

Fakulteti i Arteve të Aplikuara ofron program të studimeve në Dizajn Grafik dhe Multimedia, në ciklin e parë, pra në bachelor. Programi është i organizuar në module dhe i vlerësuar me kredi, të cilat janë në përputhje me sistemin evropian të kredive.

Fakulteti u siguron studentëve staf të kualifikuar dhe ambiente moderne të punës, me qëllim të përvetësimit të shkathtësive adekuate për profesionin që do të ushtrojnë në të ardhmen.

Fisnik Halili, student i vitit të parë në programin e studimeve Dizajn Grafik dhe Multimedia:

“Me punën që po bëhet, mund të them se Universiteti po na hapë rrugë të reja në zotërimin e aftësive, përmes të cilave besoj shumë se do ta gjejmë lehtë veten në tregun e punës.”

LAJMËRIM

Lajmërohen studentët që ende nuk i kanë marrë ID kartelat, se me datë 03.02.2021 (e Enjte) mund t’i tërheqin ato në Amfiteatrin “Hyzri Beqiri – Varoshi” (Amfiteatri i Madh). Tërheqja e ID kartelave do të bëhet duke respektuar vendimin e Qeverisë së Kosovës, si dhe rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) […]

This post is also available in: English