LAJMET E FUNDIT

20
Tet
L A J M Ë R I M

Lajmërohen studentët Bachelor dhe Master, se nga data 21.10.2021 e deri më 31.10.2021 do të bëhet regjistrimi i semestrit dimëror për vitin akademik 2021/2022.

Posted in: Faculty of Management, Fakulteti i Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit, Fakulteti i Inxhinierisë dhe Informatikë, Fakulteti i Menaxhimit, Fakulteti i Turizmit dhe Mjedisit,
20
Tet
N J O F T I M

Njoftohen studentët e nivelit master, të pranuar dhe regjistruar për herë të parë në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) në vitin akademik 2021/22, të cilët kanë bërë pagesën e semestrit dimëror në vlerë prej 150 €, se bazuar në Udhëzimin Administrativ të Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) nr. 09/2021, […]

Posted in: Faculty of Management, Fakulteti i Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit, Fakulteti i Inxhinierisë dhe Informatikë, Fakulteti i Menaxhimit, Fakulteti i Turizmit dhe Mjedisit,
18
Tet
Rrezultatet përfundimtare Master – 2021/22 – Afati plotësues

Njoftohen kandidatët e pranuar në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, në afatin plotësues të konkursit për  vitin akademik 2021/2022 se regjistrimin duhet t’a bëjnë me datën 19.10.2021 dhe 20.10.2021 duke filluar nga ora 09.00 deri 16.00.

Posted in: Fakulteti i Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit, Fakulteti i Inxhinierisë dhe Informatikë, Fakulteti i Menaxhimit, Fakulteti i Turizmit dhe Mjedisit,

UNIVERSITETI I SHKENCAVE TË APLIKUARA NË FERIZAJ - ARRITJET

Disa statistika rreth Universitetit 

Vite Traditë
m² Objekt
Studentë
Staf Akademik

QËNDRO I INFORMUAR ME NE

Regjistrohu tani për të marrë informatat javore, materiale edukative, kurse të reja, postime interesante, libra të njohura dhe shumë më shumë!

Adresa juaj e e-mailit
Please wait...

PROGRAMET MË TË KËRKUAR

[stm_featured_products meta_key=”category” category_id=”fakulteti-i-arkitektures-dizajnit-dhe-teknologjise-se-drurit” per_row=”4″ order=”ASC” orderby=”title” show_price=”” hide_price=”true” hide_rating=”true” hide_comments=”true”]

VIDEO

PARTNERËT TANË