Florit Hoxha

Adresa:

St. Rexhep Bislimi, p.n. 70000 Ferizaj, Republic of Kosovo.

Facebook:

Florit Hoxha

Ass. Florit Hoxha, PhD Cand.

Asistent në Fakultetin e Arkitekturës së Enterierit dhe dizajni i Mobilieve në lëndët: Dizajn Bazat, Komunikim Vizual, Dizajni i Enterierit, Dizajni i Mobilieve.

Së Shpejti

Së Shpejti

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message

Florit Hoxha Courses

[stm_featured_products meta_key=”expert” expert_id=”506″ per_row=”4″ auto=”true”]

This post is also available in: English