Azem Jashari

Adresa:

Rr. Universiteti, p.n. 70000 Ferizaj, Republika e Kosovës.

Facebook:

Azem Jashari

Azem Jashari, Jurist i dipl.

U lind me 24.09.1953 në Prelez i Jerlive në Ferizaj.

Shkollën fillore e kreu ne vendlindje, te mesmen – Gjimnazi i përgjithshëm në Ferizaj, kurse shkollimin e lartë e kreu Fakulteti Juridik ne Prishtinë.

Jurist i diplomuar.

U lind me 24.09.1953 në Prelez i Jerlive në Ferizaj.

Shkollën fillore e kreu ne vendlindje, te mesmen – Gjimnazi i përgjithshëm në Ferizaj, kurse shkollimin e lartë e kreu Fakulteti Juridik ne Prishtinë.

Përvoja e punës: Sekretar shkolle në Shkollën fillore në Nerodime, Ferizaj, 3 vite.

Referent i akteve normative në OPNI “Trajko Gërkoviq” në Ferizaj.

Udhëheqës i BPSHP në të njëjtën organizatë prej 03.01.1985 e deri me 18.05.1987

Sekretar i Shkollës së Lartë Teknike në Ferizaj prej 19.05.1987 e deri më tani në Fakultet.

Në periudhën 1991/99 në objekte shtëpi-shkolla, Sekretar si dhe mbajtës i Arkës dhe shërbimit financiar dhe kryerjes së punëve të referentit për studentë.

Adresa: Rr. “Bekim Osmani” 55, Ferizaj
Tel: +381 (0) 290 310013

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message

This post is also available in: English