Stafi i Programit – Inxhinieri dhe Informatikë – Master

Stafi i Programit

Tabela e mësimdhënësve në programin e sudimit:
Inxhinieri dhe Informatikë – Master

Nr. FT/PT Emri dhe Mbiemri Kualifikimi Titulli akademik
1. FT Agron Bajraktari Dr. Sc Profesor
2. FT Ibrahim Çunaku Dr. Sc Profesor
3. FT Bujar Pira Dr. Sc Profesor
4. FT Milihate Aliu Dr. Sc Prof. as
5. FT Bashkim Çerkini Dr. Sc Prof. as
6. FT Bashkim Mustafa Dr. Sc Prof. as
7. FT Riad Ramadani Dr. Sc Prof. as
8. FT Bislim Lekiqi Dr. Sc Prof. as
9. FT Afrim Loku Dr. Sc Prof. as
10. FT Rrahim Sejdiu Dr. Sc Prof. as
11. FT Sokol Krasniqi Dr. Sc Prof. as
12. FT Fatmir Çerkini Mr. Sc Ligjërues
Urimi i rektorit Bajraktari për Ditën e Pavarësisë

Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Kosova po feston ditën më të madhe të historisë, Ditën e Pavarësisë. Dhe, si çdo 17 shkurt, përkulemi para heroizmit tëatyre që ranë nëpër beteja brez pas brezi për të sjellë lirinë nëtrojet tona. This post is also available in: English

This post is also available in: English