Rregullore

Thirrje e hapur për mobilitet në Universitetin e Menaxhmentit dhe Ekologjisë në Varshavë, Poloni

Universiteti i Menaxhmentit dhe Ekologjisë në Varshavë në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), në kuadër të programit Erasmus+ International Credit Mobility, të financuar nga Komisioni Evropian, hap thirrjen për mobilitet për semestrin pranveror 2021. Thirrja për mobilitet përmban 1 bursë të dedikuar për UShAF. This post is also available in: […]

This post is also available in: English