Misioni dhe Vizioni

Misioni

Jemi të përkushtuar të ofrojmë arsim cilësor për të rinjtë tanë, që t’i përgatisim ata të jenë qytetarë të edukuar dhe të përgjegjshëm për të udhëhequr një jetë produktive dhe kuptimplote.

Vizioni

Të jemi modeli kombëtar i një universiteti të rëndësishëm për të ardhmen e shoqërisë, duke ecur përkrah botës së zhvilluar me ide dhe punë.

This post is also available in: English