Fakulteti i Menaxhimit

Fatmir Çerkini,  Ligjerues
Dekan,
Fakulteti i Menaxhimit

Orari i ligjëratave
• Orari i provimeve
Menaxhment Industrial

    Njoftime

LAJMËRIM

Lajmërohen studentët Bachelor dhe Master, se me datën 20.11.2019 do të bëhet regjistrimi i semestrit dimror për vitin akademik 2019/20 për ata studentë që nuk kanë mundur ta regjistrojnë semestrin për arsye të ndryshme. This post is also available in: English

Në UShAF u mbajt Konferenca Ndërkombëtare “Bashkëpunimi Universitet – Industri në Inovacion”

Sot, në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) u mbajt Konferenca Ndërkombëtare “Bashkëpunimi Universitet – Industri në Inovacion”, e organizuar nga UShAF, në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Salzburg, si dhe  mbështetur nga Projekti “Arsimi i Lartë, Kërkimi dhe Shkencat e Aplikuara (HERAS)”, i financuar nga Qeveria Austriake. This post […]

Thirrje e hapur për mobilitet në Universitetin Teknik të Rigas, Letoni

Universiteti Teknik i Rigas në Letoni (RTU) në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), në kuadër të programit Erasmus+ International Credit Mobility, të financuar nga Komisioni Evropian, hap thirrjen për bursa për mobilitet, për semestrin pranveror 2020. Thirrja për Mobilitet përmban 5 bursa për mobilitet në nivelin bachelor dhe 3 master, […]

Në UShAF u mbaj prezantim me temën “Dita Botërore pa Viktima në Trafikun Rrugor

Në kuadër të fushatës vetëdijësuese për siguri në trafik, Shoqata e Sigurimeve të Kosovës në bashkëpunim me Policinë e Kosovës dhe Ministrinë e Infrastrukturës, kanë mbajtur sot prezantim para studentëve të Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF). This post is also available in: English

Studentë në vit

This post is also available in: English