Fakulteti i Inxhinierisë dhe Informatikë

Mr. sc. Ismet Malsiu
Dekan,
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Informatikë

Orari i ligjëratave
• Orari i provimeve
• Pasqyra e Programit

    Njoftime

Marrëveshje Bashkëpunimi në mes të UShAF dhe Ndërmarrjes hoteliere “SIRIUS”, në Prishtinë

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) dhe drejtori i Ndërmarrjes hoteliere “SIRIUS” në Prishtinë, z. Sami Ahmeti, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi në fushën e hotelerisë dhe turizmit. Marrëveshja ka për qëllim që t’iu mundësojë studentëve të UShAF të kryejnë punën praktike në Ndërmarrjen hoteliere, e cila është pjesë e plan-programit mësimor në […]

LAJMËRIM

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), ju njofton se Agjencioni Kosovar për Akreditim (AKA), përmes njoftimit zyrtar, ka miratuar ankesën e UShAF dhe të gjitha programeve mësimore që ishin në funksion, iu është kthyer akreditimi. Urime të gjithë studentëve, stafit akademik dhe administrativ të UShAF! This post is also available in: English

Studentët e UShAF vizituan Panairin Ndërkombëtar të Mobilerisë “Shqipëria 2019”

Studentët e Arkitekturës së Interierit dhe Dizajnit të Mobileve, vizituan Panairin Ndërkombëtar të Mobilerisë “Shqipëria 2019”, i cili është i 16–ti me radhë, i organizuar nga Albexpo Group. Gjatë kësaj vizite, studentët patën rastin të njihen me prodhimet më të reja të aksesorëve të mobileve, menteshat, ngjyrat, llaqet dhe materialet e tjera në lëminë e […]

Takim Informues në UShAF

Në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), u mbajt Takim Informues me anëtarët e Këshillit Drejtues, personelin akademik, administrativ dhe Parlamentin Studentor. Gjatë këtij takimi të pranishmit u njoftuan nga Rektori Bajraktari lidhur me rrjedhat e akreditimit të programeve mësimore të UShAF, si dhe angazhimin e personelit akademik në mësimdhënie dhe çështje të […]

Studentë në vit

This post is also available in: English