Fakulteti i Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit

Hover Box Element

Hover Box Element

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

rrahim_sejdiu

Dr. Sc. Rrahim Sejdiu
Dekan,
Fakulteti i Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit

Orari i ligjëratave
• Orari i provimeve
• Pasqyra e Programit

    Njoftime

Marrëveshje Bashkëpunimi në mes të UShAF dhe Ndërmarrjes hoteliere “SIRIUS”, në Prishtinë

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) dhe drejtori i Ndërmarrjes hoteliere “SIRIUS” në Prishtinë, z. Sami Ahmeti, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi në fushën e hotelerisë dhe turizmit. Marrëveshja ka për qëllim që t’iu mundësojë studentëve të UShAF të kryejnë punën praktike në Ndërmarrjen hoteliere, e cila është pjesë e plan-programit mësimor në […]

LAJMËRIM

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), ju njofton se Agjencioni Kosovar për Akreditim (AKA), përmes njoftimit zyrtar, ka miratuar ankesën e UShAF dhe të gjitha programeve mësimore që ishin në funksion, iu është kthyer akreditimi. Urime të gjithë studentëve, stafit akademik dhe administrativ të UShAF! This post is also available in: English

Studentët e UShAF vizituan Panairin Ndërkombëtar të Mobilerisë “Shqipëria 2019”

Studentët e Arkitekturës së Interierit dhe Dizajnit të Mobileve, vizituan Panairin Ndërkombëtar të Mobilerisë “Shqipëria 2019”, i cili është i 16–ti me radhë, i organizuar nga Albexpo Group. Gjatë kësaj vizite, studentët patën rastin të njihen me prodhimet më të reja të aksesorëve të mobileve, menteshat, ngjyrat, llaqet dhe materialet e tjera në lëminë e […]

Takim Informues në UShAF

Në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), u mbajt Takim Informues me anëtarët e Këshillit Drejtues, personelin akademik, administrativ dhe Parlamentin Studentor. Gjatë këtij takimi të pranishmit u njoftuan nga Rektori Bajraktari lidhur me rrjedhat e akreditimit të programeve mësimore të UShAF, si dhe angazhimin e personelit akademik në mësimdhënie dhe çështje të […]

Studentë në vit

This post is also available in: English