Administrata

e Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj

Administrata e Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj

A_Jashari

Azem Jashari

Sekretari i Universitetit
Phone: 0290 310013
Hanumshahe Cerkini

Hanumshahe Çerkini

Asistente e Rektorit
Phone: 0290 310010
armend_hysa

Armend Hysa

Zyrtar i shërbimit të studentëve
Phone: 0290 310011
besa_rahimi

Besa Rrahimi

Zyrtare e shërbimit të studentëve
Phone: 0290 310011
ganimete-heta

Ganimete Heta

Laborante për Fizikë dhe Kimi
Phone: 0290 310011
njazi_ramadani

Njazi Ramadani

Zyrtar i TI-së
Phone: 0290 322945

This post is also available in: English