LAJMET E FUNDIT

16
Nov
Studentja e UShAF Lorita Rama, anëtare në Asamblenë e Përgjithshme të Unionit të Studentëve të Kosovës

Parlamenti Studentor i Universitetit të Shkencave të Aplikuaranë Ferizaj (UShAF) ka dërguar si anëtare në Asamblenë e Përgjithshme të Unionit të Studentëve të Kosovës, studentenLorita Rama (nënkryetare e Parlamentit Studentor të UShAF).

Posted in: Fakulteti i Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit, Fakulteti i Inxhinierisë dhe Informatikë, Fakulteti i Menaxhimit, Fakulteti i Turizmit dhe Mjedisit,
16
Nov
LAJMËRIM

Lajmërohen studentët në studimet Bachelor dhe Master, se duke filluar nga data 16.11.2018 deri më 20.11.2018 bëhet paraqitja e provimeve për afatin e Nëntorit 2018.

Posted in: Fakulteti i Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit, Fakulteti i Inxhinierisë dhe Informatikë, Fakulteti i Menaxhimit, Fakulteti i Turizmit dhe Mjedisit,
15
Nov
Thirrje e hapur për mobilitet në Universitetin e Menaxhimit dhe Ekologjisë në Varshavë, Poloni

Universiteti i Menaxhimit dhe Ekologjisë në Varshavë në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), në kuadër të programit Erasmus+ International Credit Mobility, të financuar nga Komisioni Evropian, hap thirrjen për mobilitet për semestrin pranveror 2019.

Posted in: Fakulteti i Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit, Fakulteti i Inxhinierisë dhe Informatikë,

UNIVERSITETI I SHKENCAVE TË APLIKUARA NË FERIZAJ - ARRITJET

Disa statistika rreth Universitetit 

Vite Traditë
m² Objekt
Studentë
Staf Akademik

QËNDRO I INFORMUAR ME NE

Regjistrohu tani për të marrë informatat javore, materiale edukative, kurse të reja, postime interesante, libra të njohura dhe shumë më shumë!

Adresa juaj e e-mailit
Please wait...

VIDEO

PARTNERËT TANË