LAJMET E FUNDIT

13
Jan
Thirrje e hapur për mobilitet në Universitetin e Menaxhmentit dhe Ekologjisë në Varshavë, Poloni

Universiteti i Menaxhmentit dhe Ekologjisë në Varshavë në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), në kuadër të programit Erasmus+ International Credit Mobility, të financuar nga Komisioni Evropian, hap thirrjen për mobilitet për semestrin pranveror 2021. Thirrja për mobilitet përmban 1 bursë të dedikuar për UShAF. This post is also available in: […]

Posted in: Fakulteti i Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit, Fakulteti i Inxhinierisë dhe Informatikë, Fakulteti i Menaxhimit, Fakulteti i Turizmit dhe Mjedisit,
24
Dhj
Urimi i Rektorit Bajraktari për festat e fundvitit

Viti 2020 ishte një vit i vështirë për gjithë botën, pra edhe për Kosovën në të gjitha segmentet e jetës, për arsimin në përgjithësi dhe Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF). This post is also available in: English

Posted in: Fakulteti i Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit, Fakulteti i Inxhinierisë dhe Informatikë, Fakulteti i Menaxhimit, Fakulteti i Turizmit dhe Mjedisit,
21
Dhj
Për shkak të festave te fund vitit, afati i aplikimit për bursa shtyhet për 31 Janar 2021.

‘’Shkolla Austriake e Studimeve të Aplikuara (ASAS) në kuadër të projektit ‘’Mësimi në distancë në arsimin e lartë dhe të vazhdueshëm -Zhvillimi i programeve të mësimit në distance në Kosovë ’’, i cili është bashkëfinancuar nga Bashkëpunimi Austriak për Zhvillim ka kënaqësinë të njoftojë hapjen e ‘’Thirrjes për Aplikime për Programin e Bursave për kurse […]

Posted in: Fakulteti i Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit, Fakulteti i Inxhinierisë dhe Informatikë, Fakulteti i Menaxhimit, Fakulteti i Turizmit dhe Mjedisit,

UNIVERSITETI I SHKENCAVE TË APLIKUARA NË FERIZAJ - ARRITJET

Disa statistika rreth Universitetit 

Vite Traditë
m² Objekt
Studentë
Staf Akademik

QËNDRO I INFORMUAR ME NE

Regjistrohu tani për të marrë informatat javore, materiale edukative, kurse të reja, postime interesante, libra të njohura dhe shumë më shumë!

Adresa juaj e e-mailit
Please wait...

Projekti “Krijimi i Qendrave nga Teoria në Praktikë për Inovacionin dhe Punësimin” (Angl;. Creating Theory to Practice Centres for Innovation and Employment), i financuar nga programi Erasmus+, synon të përmirësojë pozicionimin e arsimit të lartë dhe përafrimin e tij me tregun e punës dhe shoqërinë në Kosovë duke krijuar modele të qëndrueshme të ndërveprimit midis universiteteve dhe ndërmarrjeve.
Qendrat nga Teoria në Praktikë (T2P) do të mbledhë më shumë se 120 staf mësimdhënës nga gjashtë institucione partnere në Kosovë (ndër të cilat edhe Uninversiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj) të angazhuar në aktivitete mësimore të kolegëve, 189 staf dhe student do të mundë të lëvizin në mes të universiteteve partnere, më shumë se 500 studentë që përfitojnë nga kurse të azhurnuara dhe studime tërëjetësore, dhe pjesëmarrje të 450 studiuesve dhe profesionistëve në konferenca. Për më shumë rreth projektit, ju lutem klikoni këtu.

VIDEO

PARTNERËT TANË

This post is also available in: English